Hoppa till innehåll

Hyra förråd i Borlänge, Falun, Leksand och Rättvik har aldrig varit enklare.

Vårt mobila förråd kallar vi för förrådsvagnen. Hyr du förråd av oss så kör en av våra glada chaufförer ut och ställer det på din tomt eller utanför din port. Sen packar du förrådet i lugn och ro med de saker du vill förvara eller magasinera. När du har packat färdig så meddelar du oss och en lika glad chaufför kommer och hämtar förrådet och kör det till vårt magasineringshotell i Falun. Du kan få bärhjälp och hjälp med att packa din saker av våra duktiga samarbetspartners. Meddela oss dina önskemål så löser vi det.

Skulle du vilja komma åt ditt förråd i ett senare skede? Du kanske saknar din gamla skinnjacka eller har några prylar du snabbt och enkelt vill förvara i förrådet. Då är det bara att besöka vårt magasineringshotell utanför Falu centrum så kommer du åt ditt förråd och dina saker utan problem. Annars när du vill ha tillbaks dina saker eller avsluta magasinering så kör vi ut förrådet till din tomt eller port igen.

Vart finns förrådsvagnen?

Förrådsvagnen har sitt centrallager lokaliserat i Grycksbo utanför Falun. Dit körs för närvarande samtliga förrådsenheter för magasinering. Från vår enhet tar vi oss snabbt till merparten av våra kunder runtom i Dalarna. Givetvis är du välkommen att ringa oss för en offert även om ditt bohag är lokaliserat utanför länets gränser. 

Självklart kan du också besöka vårt magasineringshotell och kolla till dina tillhörigheter. Men vi ordnar också med utkörning direkt till porten när du bestämt dig för att avsluta din magasinering.