Hyra Förråd i Falun

Hyr billigt förråd med bekväm förvaring och magasinering i Falun.

Anledningarna kan vara många till varför man kan behöva hyra ett förråd i Falun. Kanske ni fått tillökning i familjen eller köpt nya möbler och inte längre har plats för den fina antika soffan ni vill inte vill göra er av med. Av oss kan du enkelt hyra förråd i falun. Med Förrådsvagnen slipper du bekymra dig om att överhuvudtaget åka till förrådsanläggningen för att magasinera dina saker. Vi kommer hem till dig istället.

Mobilt förråd & magasinering med säsongsvagnen

Vi erbjuder även det populära konceptet Säsongsvagnen för de som exempelvis vill säsongsförvara sina vintersaker under sommarhalvåret. Då ingår ett mobilt förråd och två utkörningar per år av dina saker. Så slipper du ha dina skidor, pulkor, säsongsdäck och andra skrymmande attiraljer i ditt garage. Det kanske är dags att äntligen få plats med bilen där istället?  Börja magasinera dina saker och få plats till annat.

Hör av dig till oss oavsett om du är i behov av att hyra förråd i Falun för en kortare period eller om du behöver magasinera dina saker och möbler en längre stund.

Vi erbjuder magasinering i Falun till mycket bra priser!

 

Boka förråd i Falun

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på 010-330 00 13