Hoppa till innehåll

Hyra Förråd i Falun

Hyr billigt förråd med bekväm förvaring och magasinering i Falun.

Anledningarna kan vara många till varför man kan behöva hyra förråd i Falun. Kanske ni fått tillökning i familjen eller köpt nya möbler och inte längre har plats för den fina antika soffan ni vill inte vill göra er av med. Av oss kan du enkelt hyra förråd i falun. Med Förrådsvagnen slipper du bekymra dig om att överhuvudtaget åka till förrådsanläggningen för att magasinera dina saker. Vi kommer hem med förrådet till dig istället och du kan packa dina saker i lugn och ro. När du är klar så slår du oss en signal så kommer vi och hämtar förrådet igen.

Magasinering & Förråd i falun

Mobilt förråd med säsongsvagnen

Vi erbjuder även det populära konceptet Säsongsvagnen för de som exempelvis vill säsongsförvara sina vintersaker under sommarhalvåret. Då ingår ett mobilt förråd i Falun och två utkörningar per år av dina saker. Så slipper du ha dina skidor, pulkor, säsongsdäck och andra skrymmande attiraljer i ditt egna förråd eller garage.

Förråd med magasinering i Falun

Magasinering i Falun innebär att de saker du packar och förvarar i förrådsvagnen magasineras i vårt stora förrådshotell. När du sen behöver dina prylar eller vill magasinera mer saker så är det bara att ringa till oss. Då kör våra duktiga chaufförer ut förrådet till dig igen. Så hyr förråd och magasinering i Falun så kanske du äntligen kan få plats med den fina bilen i garaget igen.

Fördelar med magasinering och förråd

Det finns många fördelar med magasinering i Falun. Om du magasinerar saker du egentligen inte får plats med eller som du inte använder så ofta i ett förråd så får du mer utrymme där hemma. Har man sakerna i ett förråd eller magasin så är det normalt att man kan magasinera åtta kvadratmeter boyta på en kvadratmeter förrådsyta. Tänk vilken yta som kan frigöras bara genom att hyra förråd på någon enstaka kvadratmeter. Med våra förråd slipper du dessutom att transportera saker eftersom förrådet kommer hem till dig i Falun.

Hör av dig till oss oavsett om du är i behov av att hyra förråd i Falun för en kortare period eller om du behöver magasinera dina saker och möbler en längre stund.

Vi erbjuder magasinering i Falun till mycket bra priser!


Boka förråd i Falun

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på 010-330 00 13