Hoppa till innehåll

Hyr förråd i Leksand

Har du ont om plats och behöver hyra förråd i Leksand? Ring oss för att hyra förråd i Leksand så kör vi ut förrådsvagnen till dig. Det är ett mobilt förråd som vi kör ut och parkerar på din tomt eller utanför din port. När du sen packat klart så kommer vi och hämtar förrådet igen. Det är väldigt praktiskt, enkelt och billigt. Med förrådsvagnen behöver du inte tänka på att hyra släp eller själv transportera sakerna som till ett vanligt förrådshotell eller magasin.

Magasinering i Leksand

 

Hyr du förråd  av oss så magasinerar och förvarar vi dina möbler eller saker till dig. Vi erbjuder magasinering i Leksand för alla dina möbler och saker som du inte själv har plats med i hemmet. Oavsett om det är tillfälligt, säsongsbetonat eller långvarig magasinering i Leksand så är Förrådsvagnen ett perfekt val.

  • Boka förrådsvagnen till din dörr.
  • Vi lämnar och hämtar upp förrådet i Leksand när du vill 
  • Vi transporterar förrådet och dina saker för magasinering i Leksand
  • Slå en signal när du behöver komma åt ditt förråd igen
  • Du kan närsomhelst säga upp magasineringen och förrådet

 

Enkelt och Logiskt! Billigt och Bekvämt

 

Säsongsvagnen

Vi erbjuder nu Säsongsvagnen för alla som vill säsongsförvara och magasinera sina prylar i Leksand. Magasinera dina vintersaker under sommarhalvåret och sommarsakerna på vinterhalvåret. Det ingår ett mobilt förråd och två utkörningar per år av ditt förråd i Leksand. Du slipper att ha dina skidor, pulkor, vinter eller sommardäck och andra skrymmande saker i ditt egna garage eller förråd. Vi magasinerar sakerna (ditt förråd) till dig.

Forråd-Leksand-Magasinering

Boka förråd i Leksand

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på 010-330 00 13