Hoppa till innehåll

Hyra förråd i Borlänge

Är du i behov av att hyra ett förråd i Borlänge så är vårt mobila förråd och magasinering det självklara valet! Kanske du flyttat till en mindre lägenhet eller äntligen vill du få plats för bilen i garaget. Oavsett anledning så kan du nu enkelt och praktiskt hyra förråd i Borlänge med hjälp av förrådsvagnen. Vi har lång erfarenhet av förråd i Borlänge och kan erbjuda bra priser och avtal.

Om du magasinerar saker du egentligen inte får plats med eller som du inte använder så ofta i ett förråd så får du mer utrymme där hemma. Har man sakerna i ett förråd eller magasin så är det normalt att man kan magasinera åtta kvadratmeter boyta på en kvadratmeter förrådsyta. Tänk vilken yta som kan frigöras bara genom att hyra förråd på någon enstaka kvadratmeter. Med våra förråd slipper du dessutom att transportera saker eftersom förrådet kommer hem till dig i Borlänge.

Förråd i Borlänge körs ut till dig

Skall du hyra förråd i Borlänge av oss så är fördelarna många jämfört med ett traditionellt förrådshotell. Men det mest självklara är nog ändå att du slipper så många arbetsmoment. Istället för att hyra ett släp, packa in dina saker i släpet och sedan ut igen i förrådet så lastar du bara en gång i Förrådsvagnen. Vi kommer hem med förrådet till dig och hämtar det när du packat klart. Behöver du bärhjälp eller hjälp med att packa så är det bara att säga till.

Förråd Borlänge

Magasinering i Borlänge

Vi har lång erfarenhet av magasinering i Borlänge till bra priser och avtal. Magasinering i Borlänge betyder att sakerna du packar och förvarar i förrådsvagnen magasineras i vårt stora förrådshotell. När du sen behöver dina prylar eller vill magasinera fler prylar så ringer du till oss. Då kommer våra duktiga chaufförer ut med förrådet till dig. Med magasinering i Borlänge får du plats med allt du inte vill slänga bort! 

Fördelar med ett förråd

  • Skapar mer plats och yta där hemma
  • Du får plats med nya saker och möbler
  • Det är billigt att hyra förråd
  • Med förrådsvagnen slipper du transportera saker till förrådet
  • Liten yta magasinering betyder stor fri boyta

Boka förråd i Borlänge

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på 010-330 00 13