Hoppa till innehåll

Hyra förråd i Rättvik

Funderar du på att hyra förråd i Rättvik så är vårt mobila förråd och magasinering det självklara valet! Du kanske skall resa bort en längre period, flytta till mindre lägenhet eller fått tillökning i familjen. Eller också så har du svårt för att slänga och göra dig av med gamla saker. Ibland uppstår det situationer när man helt enkelt inte har plats för alla sina saker där hemma. Förrådsvagnen har en lång erfarenhet av förråd i Rättvik och kan erbjuda riktigt bra priser och avtal.

Förrådet kommer till dig

Fördelarna med att hyra förråd i Rättvik av oss är många. Men det bästa är nog att du slipper transportera dina saker till och från förrådet. Vi kommer hem med förrådet till dig och hämtar det när du packat klart. Behöver du bärhjälp eller hjälp med att packa så är det bara att säga till.

Förråd och magasinering i Rättvik

Vi erbjuder magasinering i Rättvik till bra priser och bra avtal. Magasinering betyder att sakerna du packar och förvarar i förrådsvagnen magasineras i vårt stora förrådshotell. När du sen behöver dina saker från förrådet eller vill magasinera fler saker så ringer du till oss. Då kommer vi ut med förrådet till dig.

Den enklaste magasineringslösningen på marknaden. Logiskt tycker vi. 

 

Boka förråd i Rättvik

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på 010-330 00 13
Magasinering och Förråd i Rättvik